Okulumuz Hakkında

Yavuz Kemal İlkokulu
YAVUZKEMAL BELDESİ ŞIHLAR MAH. ŞEHİT EMRAH EKER MEVKİİ KÜME EVLERİ NO 33 DERELİ / GİRESUN
04543858060
04543858098
https://yavuzkemalio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Eğitim- öğretimde başarılı ve kaliteli, disiplinli, yenilikleri takip eden; eğitimi ile lider ,örnek bir okul olma yolunda ilerlemektir. Çağın gerektirdiği her türlü eğitim teknolojileriyle donatılmış, çevresine öncülük eden, temiz ve düzenli, kendisine güvenen, araştırmacı ve sorgulayıcı, ekip çalışmasına inanan eğitimciler ile birlikte; Atatürk İlkelerine bağlı, ileri görüşlü, kararlı, kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren; saygın, güvenilir tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Yavuzkemal İlkokulu olarak, Türk Milli eğitiminin amaçlarına bağlı, kendine güvenen, demokratik katılımı uygulayan, bilgiyi kullanabilen, milli kültürüne sahip çıkan, araştıran, sorgulayan, değişim ve gelişime açık, çalışkan ve nitelikli öğrenciler yetiştirmeyi kendimize amaç edindik. Türk milli eğitim sisteminin genel amaçları,Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; öğrenci-veli ve kurumdaki tüm çalışanlarıyla bir takım çalışması içinde, öğrenciyi en önemli değer olarak görüp, onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek, öğrencilerimizin, milli değerlerini muhafaza edebilen, topluma faydalı, sorumluluk alabilen, kendine güven duyan, üretken, insan haklarına saygılı, mutlu bireyler olarak yetişmelerini ve bir üst öğrenim kurumuna hazır hale gelmelerini sağlamaktır.

BAŞARILAR

İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİLİĞİ. İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İL BİRİNCİLİĞİ. TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI YARIŞMALARI İL BİRİNCİLİĞİ VE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ.
Öğretmen :6
Öğrenci :64
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1020
Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ

Öğretim Şekli

GÜNDÜZLÜ

Ders Başlama ve Bitiş

08:30 BAŞLANGIÇ 14:10 BİTİŞ

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZİNE:63 KM İLÇE MERKEZİNE:30 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları